مدل سازی اثرات جایگزینی چربی ها با اینولین و دکسترین مقاوم به هضم در بیسکویت بدون گلوتن با استفاده از روش طراحی آمیخته
dc.contributor.advisor | محترمی, فروغ | |
dc.contributor.advisor | استاد رحیمی, علیرضا | |
dc.contributor.author | امامی, نینا | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:41Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:41Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35537 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | مدل سازی اثرات جایگزینی چربی ها با اینولین و دکسترین مقاوم به هضم در بیسکویت بدون گلوتن با استفاده از روش طراحی آمیخته | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | دهقان, پروین | |
dc.identifier.docno | 110391 | |
dc.identifier.callno | 65/آ/ت | |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |