نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorمحترمی, فروغ
dc.contributor.advisorاستاد رحیمی, علیرضا
dc.contributor.authorامامی, نینا
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:41Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:41Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35537
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleمدل سازی اثرات جایگزینی چربی ها با اینولین و دکسترین مقاوم به هضم در بیسکویت بدون گلوتن با استفاده از روش طراحی آمیخته
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorدهقان, پروین
dc.identifier.docno110391
dc.identifier.callno65/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم