نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorهادی پیغمبردوست, سید
dc.contributor.advisorاصغری جعفرآبادی, محمد
dc.contributor.authorبیک زاده, مهدی
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:39Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:39Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35533
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleبررسی اثر افزودن اینولین و فروکتوالیگوساکارید بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک پری بیوتیک حاصل
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorهمایونی راد, عزیز
dc.identifier.docno110383
dc.identifier.callno34/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم