Show simple item record

dc.contributor.authorطبیبیان, مهرناز
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:30Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:30Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35513
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleغنی سازی نان تافتون با ویتامین D3 و بررسی پایداری آن در طول تخمیر، پخت و طی مدت نگهداری
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorمهتدی نیا, جواد
dc.contributor.supervisorمیر لوحی, مریم
dc.identifier.docno110355
dc.identifier.callno40/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record