بررسی اثر افزودن آرد کامل سنجد(شElaeagnus angustifoli) بر ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و ارگانولپتیکی نان لواش فراسودمند حاصل از آن
dc.contributor.author | نظم دوست ثانی, نرمین | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:29Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:29Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35510 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | بررسی اثر افزودن آرد کامل سنجد(شElaeagnus angustifoli) بر ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و ارگانولپتیکی نان لواش فراسودمند حاصل از آن | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | مهتدی نیا, جواد | |
dc.identifier.docno | 110351 | |
dc.identifier.callno | 41/آ/ت | |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |