Show simple item record

dc.contributor.authorنظم دوست ثانی, نرمین
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:29Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:29Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35510
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleبررسی اثر افزودن آرد کامل سنجد(شElaeagnus angustifoli) بر ویژگی های فیزیکیوشیمیایی و ارگانولپتیکی نان لواش فراسودمند حاصل از آن
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorمهتدی نیا, جواد
dc.identifier.docno110351
dc.identifier.callno41/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record