مطالعه اثرات ضد سرطانی مواد مترشحه از مخمرهای لبنیات تخمیری سنتی استان کردستان با پتانسیل پروبیوتیک در رده های مختلف سلول های سرطانی اپتیلال(Hep-G2) و AGS,Caco2,JHT-29)
dc.contributor.advisor | یاری خسروشاهی, احمد | |
dc.contributor.author | صابر, امیر | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:28Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:28Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35509 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | مطالعه اثرات ضد سرطانی مواد مترشحه از مخمرهای لبنیات تخمیری سنتی استان کردستان با پتانسیل پروبیوتیک در رده های مختلف سلول های سرطانی اپتیلال(Hep-G2) و AGS,Caco2,JHT-29) | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | علیپور, بیت اله | |
dc.identifier.docno | 110350 | |
dc.identifier.callno | 39د | |
dc.description.discipline | علوم تغذیه | |
dc.description.degree | Ph.D) |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |