Show simple item record

dc.contributor.authorهمایون پور, فخرالدین
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:25Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:25Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35501
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleتولید روغن مخصوص سرخ کردنی با کیفیت بالا از طریق بهینه سازی و کنترل فرمولاسیون و مواد افزودنی و بررسی پایداری حرارتی آن
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorهمایونی راد, عزیز
dc.identifier.docno110340
dc.identifier.callno53/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record