تولید روغن مخصوص سرخ کردنی با کیفیت بالا از طریق بهینه سازی و کنترل فرمولاسیون و مواد افزودنی و بررسی پایداری حرارتی آن
dc.contributor.author | همایون پور, فخرالدین | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:25Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:25Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35501 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | تولید روغن مخصوص سرخ کردنی با کیفیت بالا از طریق بهینه سازی و کنترل فرمولاسیون و مواد افزودنی و بررسی پایداری حرارتی آن | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | همایونی راد, عزیز | |
dc.identifier.docno | 110340 | |
dc.identifier.callno | 53/آ/ت | |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |