نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorمحمدی, رزاق
dc.contributor.authorخضری, سیما
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:24Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:24Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35500
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleارزیابی ویژگی های کیفی و آنتی اکسیدانی آب انجیر فرآوری شده با لاکتوباسیلوس دلبروکی و فروکتان اینولینی
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorدهقان, پروین
dc.identifier.docno110339
dc.identifier.callno59/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم