نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorآزاد مرد دمیرچی, صدیف
dc.contributor.authorعابدین زاده تیمورلوئی, سولماز
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:22Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:22Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35496
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleاارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، رئوتولوژیکی و حسی سس سالاد بالقوه فراسودمند تهیه شده بر پایه روغن زیتون _سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorتربتی, محمدعلی
dc.identifier.docno101343
dc.identifier.callno54/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم