dc.contributor.advisor | آزاد مرد دمیرچی, صدیف | |
dc.contributor.author | عابدین زاده تیمورلوئی, سولماز | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:22Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:22Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35496 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | اارزیابی برخی از ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، رئوتولوژیکی و حسی سس سالاد بالقوه فراسودمند تهیه شده بر پایه روغن زیتون _سرکه سیب پایدار شده با صمغ زانتان | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | تربتی, محمدعلی | |
dc.identifier.docno | 101343 | |
dc.identifier.callno | 54/آ/ت | |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد | |