نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.authorامیر شقاقی, سارا
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:15Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:15Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35480
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleتولید کی با جایگزینی پودر کنجاله پروتئین سویا و بررسی ویژگی های حسی و فیزیکو شیمیایی آن
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorاستاد رحیمی, علیرضا
dc.identifier.docno101312
dc.identifier.callnoARAZ 11
dc.description.disciplineعلوم تغذیه
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم