تولید کی با جایگزینی پودر کنجاله پروتئین سویا و بررسی ویژگی های حسی و فیزیکو شیمیایی آن
dc.contributor.author | امیر شقاقی, سارا | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:15Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:15Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35480 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | تولید کی با جایگزینی پودر کنجاله پروتئین سویا و بررسی ویژگی های حسی و فیزیکو شیمیایی آن | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | استاد رحیمی, علیرضا | |
dc.identifier.docno | 101312 | |
dc.identifier.callno | ARAZ 11 | |
dc.description.discipline | علوم تغذیه | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |