بررسی اثر افزودن موسیلاژ دانه قدومه شیرازی و اسفرزه و سبوس اسفرزه(پسیلیوم) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی،بیاتی و حسی کیک اسفنجی
dc.contributor.advisor | اصغری جعفر آبادی, محمد | |
dc.contributor.author | بیک زاده, سمیرا | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:14Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:14Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35478 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | بررسی اثر افزودن موسیلاژ دانه قدومه شیرازی و اسفرزه و سبوس اسفرزه(پسیلیوم) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی،بیاتی و حسی کیک اسفنجی | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | همایونی راد, عزیز | |
dc.contributor.supervisor | پیغمبر دوست, سیدهادی | |
dc.identifier.docno | 101310 | |
dc.identifier.callno | 9/آ/ت | |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |