Show simple item record

dc.contributor.advisorاصغری جعفر آبادی, محمد
dc.contributor.authorبیک زاده, سمیرا
dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:14Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:14Z
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35478
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleبررسی اثر افزودن موسیلاژ دانه قدومه شیرازی و اسفرزه و سبوس اسفرزه(پسیلیوم) بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی،بیاتی و حسی کیک اسفنجی
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorهمایونی راد, عزیز
dc.contributor.supervisorپیغمبر دوست, سیدهادی
dc.identifier.docno101310
dc.identifier.callno9/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record