بررسی میزان مهاجرت دی اتیل هگزیل آدیپات و دی اتیل هگزیل فتالات در گلاب، عرق نعنا، بهار نارنج بسته بندی شده در ظروف پلی اتیلن ترفتالات
dc.contributor.advisor | قنبرزاده, بابک | |
dc.contributor.author | جواد حسینی, سید | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:46:08Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:46:08Z | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35465 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | بررسی میزان مهاجرت دی اتیل هگزیل آدیپات و دی اتیل هگزیل فتالات در گلاب، عرق نعنا، بهار نارنج بسته بندی شده در ظروف پلی اتیلن ترفتالات | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | همایونی, عزیز | |
dc.contributor.supervisor | یوسیفی, غلامحسین | |
dc.identifier.docno | 101286 | |
dc.identifier.callno | 8/آ/ت | |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |