نمایش پرونده ساده آیتم

dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:03Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:03Z
dc.date.issued1394
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35453
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleتعیین مقدار بنزوآلفاپیرن در برخی از مواد غذایی به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC)
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorمهتدی نیا, جواد
dc.contributor.supervisorنعمتی, محبوب
dc.identifier.docno101250
dc.identifier.callno36/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی(گرایش کنترل کیفیت)
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم