Show simple item record

dc.date.accessioned2018-07-24T10:46:03Z
dc.date.available2018-07-24T10:46:03Z
dc.date.issued1394
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35453
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleتعیین مقدار بنزوآلفاپیرن در برخی از مواد غذایی به روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا(HPLC)
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorمهتدی نیا, جواد
dc.contributor.supervisorنعمتی, محبوب
dc.identifier.docno101250
dc.identifier.callno36/آ/ت
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی(گرایش کنترل کیفیت)
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record