Show simple item record

dc.date.accessioned2018-07-24T10:45:53Z
dc.date.available2018-07-24T10:45:53Z
dc.date.issued1393
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35430
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleارزیابی امکان تولید شکلات پروبیوتیک با استفاده از لاکتو باسیلوس کازئی و بررسی زنده ماندنی آن در طول مدت 6 ماه نگهداری در دمای انباری و یخچالی
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorهمایونی راد, عزیز
dc.contributor.supervisorعارف حسینی, سید رفیع
dc.identifier.docno101171
dc.identifier.callno171/الف
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record