نمایش پرونده ساده آیتم

dc.date.accessioned2018-07-24T10:45:50Z
dc.date.available2018-07-24T10:45:50Z
dc.date.issued1393-94
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35425
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleبررسی اثر افزودن اینولین، فروکتوالیگوساکارید و پلی دکستروز بر ویژگی های فیزیکو شیمیایی، رئولوژیکی و حسی آب سیب شفاف
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorهمایونی راد, عزیز
dc.contributor.supervisorعارف حسینی, سیدرفیع
dc.identifier.docno101195
dc.identifier.callno195الف/
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم