اثر مصرف آب گوجه فرنگی بر غلظت آنزیم های آنتی اکسیدانی و ظرفیت تام آنتی اکسیدانی خون در دانشجویان دختر دارای اضافه وزن یا چاق
dc.contributor.advisor | ساعدی, احمد | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:45:41Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:45:41Z | |
dc.date.issued | خرداد 1393 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35405 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | اثر مصرف آب گوجه فرنگی بر غلظت آنزیم های آنتی اکسیدانی و ظرفیت تام آنتی اکسیدانی خون در دانشجویان دختر دارای اضافه وزن یا چاق | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | محبوب, سلطانعلی | |
dc.identifier.docno | 101143 | |
dc.identifier.callno | 143/الف | |
dc.description.discipline | علوم بهداشتی در تغذیه | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |