بررسی اثر مکمل پودر قسمت گوشتی و کل میوه سنجد بر علایم بالینی، فاکتورهای التهابی، استرس اکسیداتیو و وضعیت تغذیه ای در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو
dc.contributor.advisor | اصغر ابراهیمی, علی | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:45:38Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:45:38Z | |
dc.date.issued | آذر 1393 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35399 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | بررسی اثر مکمل پودر قسمت گوشتی و کل میوه سنجد بر علایم بالینی، فاکتورهای التهابی، استرس اکسیداتیو و وضعیت تغذیه ای در بیماران مبتلا به استئوآرتریت زانو | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | مهدوی, رضا | |
dc.contributor.supervisor | استاد رحیمی, علیرضا | |
dc.identifier.docno | 10029 | |
dc.identifier.callno | 29 د | |
dc.description.discipline | علوم تغذیه | |
dc.description.degree | دکترای تخصصی (Ph.D) |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |