تعیین مقدار اسید بنزوئیک و سوربیک در برخی از مواد غذایی موجود در بازار تبریز
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:45:38Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:45:38Z | |
dc.date.issued | دی 1393 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35398 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | تعیین مقدار اسید بنزوئیک و سوربیک در برخی از مواد غذایی موجود در بازار تبریز | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | عارف حسینی, سیدرفیع | |
dc.contributor.supervisor | نعمتی, محبوب | |
dc.identifier.docno | 101225 | |
dc.identifier.callno | 225/الف | |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |