تعیین زیست دسترسی هیدروکسی متیل فور فورال از نان های سنتی ایرانی و ارزیابی اثر محلول آبی تهیه شده از آن ها بر میزان فعالیت آنزیم سولفوترانسفراز و آسیب DNA در رده های سلولیcaco-2 و Hep_G2
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:45:36Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:45:36Z | |
dc.date.issued | 1392 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35394 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | تعیین زیست دسترسی هیدروکسی متیل فور فورال از نان های سنتی ایرانی و ارزیابی اثر محلول آبی تهیه شده از آن ها بر میزان فعالیت آنزیم سولفوترانسفراز و آسیب DNA در رده های سلولیcaco-2 و Hep_G2 | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | علیزاده, محمد | |
dc.contributor.supervisor | طریقت اسفنجانی, علی | |
dc.identifier.docno | 101180 | |
dc.identifier.callno | 180/آ | |
dc.description.discipline | علوم تغذیه | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |