Show simple item record

dc.contributor.advisorابراهیمی ممقانی, مهرانگیز
dc.contributor.advisorاصغری جعفرآبادی, محمد
dc.date.accessioned2018-07-24T10:45:24Z
dc.date.available2018-07-24T10:45:24Z
dc.date.issuedاسفند 1392
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35361
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleارتباط الگوهای غذایی مختلف با نسبت لپتین بر آدیپونکتین سرم در بزرگسالان به ظاهر سالم
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorطریقت اسفنجانی, علی
dc.identifier.docno101142
dc.identifier.callno142/الف
dc.description.disciplineعلوم تغذیه
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record