بررسی اثر افزودن بتا-گلوکان و نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نان پری بیوتیک حاصل
dc.contributor.advisor | عزیزی, محمدحسین | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:45:15Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:45:15Z | |
dc.date.issued | تیر 1392 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35339 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | بررسی اثر افزودن بتا-گلوکان و نشاسته مقاوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی نان پری بیوتیک حاصل | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | همایونی راد, عزیز | |
dc.identifier.docno | 101135 | |
dc.identifier.callno | 135/الف | |
dc.description.discipline | علوم و صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |