بررسی اثر افزودن پکتین، اینولین و نشاسته ی مقاوم بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست پری بیوتیک
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:45:03Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:45:03Z | |
dc.date.issued | مهر 1391 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35305 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | بررسی اثر افزودن پکتین، اینولین و نشاسته ی مقاوم بر روی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی ماست پری بیوتیک | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | همایونی راد, عزیز | |
dc.identifier.docno | 101110 | |
dc.identifier.callno | 110/آ | |
dc.description.discipline | صنایع غذایی | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
فایلهای درون آیتم
فایلها | سایز | فرمت | نمایش |
---|---|---|---|
هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد |