نمایش پرونده ساده آیتم

dc.date.accessioned2018-07-24T10:44:56Z
dc.date.available2018-07-24T10:44:56Z
dc.date.issuedمرداد 1391
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35280
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleبررسی اثر افزودن تاگاتوز، گالاکتوالیگوساکارید و استویا بر برخی ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، رئولوژیکی و حسی شکلات پری بیوتیک
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorهمایونی راد, عزیز
dc.contributor.supervisorرف رف, مریم
dc.identifier.docno101107
dc.identifier.callno107/آ
dc.description.disciplineعلوم و صنایع غذایی
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم