مقایسه اثر دوره های رسیدن متفاوت بر محتوای آمین های بیوژنیک پنیر سنتی لیقوان و پنیرهای اولترافیلتره استان آذربایجان شرقی
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:44:18Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:44:18Z | |
dc.date.issued | اسفند 1389 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/35168 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | مقایسه اثر دوره های رسیدن متفاوت بر محتوای آمین های بیوژنیک پنیر سنتی لیقوان و پنیرهای اولترافیلتره استان آذربایجان شرقی | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | مهتدی نیا, جواد | |
dc.identifier.docno | 10199 | |
dc.identifier.callno | 99 | |
dc.description.discipline | علوم تغذیه | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |