بررسی تاثیر زمانهای مختلف رسیدگی بر فلور باکتریایی پنیر پاستوریزه تبریز
dc.contributor.advisor | ابراهیمی, مهرانگیز | |
dc.date.accessioned | 2018-07-24T10:42:49Z | |
dc.date.available | 2018-07-24T10:42:49Z | |
dc.date.issued | 76 - 1375 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/34826 | |
dc.description.abstract | [بدون چکیده] | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت | |
dc.title | بررسی تاثیر زمانهای مختلف رسیدگی بر فلور باکتریایی پنیر پاستوریزه تبریز | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | مهتدی نیا, جواد | |
dc.identifier.docno | 10116 | |
dc.identifier.callno | 16 | |
dc.description.discipline | علوم تغذیه | |
dc.description.degree | کارشناسی ارشد |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |