Show simple item record

dc.contributor.advisorواحد مقدم, محمد
dc.date.accessioned2018-07-24T10:42:38Z
dc.date.available2018-07-24T10:42:38Z
dc.date.issued81 - 1380
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/34770
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleبررسی روشهای کاهش اسید فیتیک در گندم، نان و حبوبات مصرفی عمده
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorمهتدی نیا, جواد
dc.identifier.docno10131
dc.identifier.callno31
dc.description.disciplineعلوم تغذیه
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record