نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorواحد مقدم, محمد
dc.date.accessioned2018-07-24T10:42:38Z
dc.date.available2018-07-24T10:42:38Z
dc.date.issued81 - 1380
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/34770
dc.description.abstract[بدون چکیده]
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده بهداشت
dc.titleبررسی روشهای کاهش اسید فیتیک در گندم، نان و حبوبات مصرفی عمده
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorمهتدی نیا, جواد
dc.identifier.docno10131
dc.identifier.callno31
dc.description.disciplineعلوم تغذیه
dc.description.degreeکارشناسی ارشد


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم