نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.authorاسکندری نیا، کیهان
dc.date.accessioned2018-07-16T06:06:02Z
dc.date.available2018-07-16T06:06:02Z
dc.date.issued1394
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/30494
dc.description.abstractهدف: هدف از این مطالعه بررسی تأثیر خصوصیات سطحی فاز روغنی بر روی خواص فیزیکوشیمیائی میکروامولسیونهای ملوکسیکام بود. توانایی این فرمولاسیون ها در افزایش انحلال مطالعه و مقایسه گردید. مواد و روش: کشش سطحی حامل ها، فرمولاسیون ها و میکروامولسیون های تهیه شده بررسی گردید. طرح آماری باکس- بنکین به منظور بررسی تاثیر متغیر های مستقل (مقدار روغن، سورفاکتانت و کوسورفاکتانت ) بر روی پاسخ ها ( درصد تدنس میتانس، اندازه قطره ای، شکست نوری و پتانسیل زتا) به کاربرده شد. نتایج: بررسی ها نشان داد که محلولیت ملوکسیکام در کاپریول به عنوان روغن، لابراسول به عنوان سورفاکتانت و پلی اتیلن گلیکول 400 به عنوان کوسورفاکتانت بیشتر بوده و در تعیین اندازه ذره ای با افزایش مقدار لابراسول و پلی اتیلن گلیکول 400، کوچکتر شده و با افزایش غلظت کاپریول، کشش سطحی کم شده است. محلولیت دارو در فرمولاسیون حاوی لابراسول و پلی اتیلن گلیکول 400 بهبود یافته است. نتیجه گیری: این مطالعه به ما نشان می دهد که فرمولاسیون دارو های با محلولیت پایین مانند ملوکسیکام، به صورت سیستم خود ریز میکرو امولسیون شونده ، سبب افزایش محلولیت و بهبود در خواص فیزیکوشیمیایی فرآورده های دارویی وی گردد.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی
dc.subjectمحلولیت
dc.subjectسیستم خود ریز میکروامولسیون شونده
dc.subjectملوکسیکام
dc.subjectلابراسول
dc.subjectکاپریول
dc.subjectپلی اتیلن گلیکول
dc.titleتاثیر خصوصیات سطحی فاز روغنی بر روی خواص فیزیکوشیمیایی میکروامولسیونهای ملوکسیکام
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorذاکری, پروین
dc.contributor.supervisorولیزاده, هادی
dc.identifier.docno603269
dc.identifier.callno3744
dc.description.disciplineداروسازی
dc.description.degreeدکترای عمومی


فایلهای درون آیتم

Thumbnail

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم