dc.contributor.author | اسدپور، مصطفی | |
dc.date.accessioned | 2018-07-16T06:05:29Z | |
dc.date.available | 2018-07-16T06:05:29Z | |
dc.date.issued | 1390 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/30212 | |
dc.description.abstract | آبمیوه یکی از فرآورده های صنعتی رو به پیشرفت حال حاضر جوامع بشری می باشد که به صورت مستقیم با سلامت انسان ها در ارتباط است، و کنترل اصالت آن ها یکی از اصول کنترلی بر بخشی از سلامت جامعه می باشد.
هدف از انجام این تحقیق ارائه ی یک روش دقیق و سریع و در عین حال منطبق با شرایط موجود در کشور برای تعیین اصالت آبمیوه ها میباشد .
پس برای اثبات کاربردی بودن این روش از 67 نمونه ی آماری استفاده شده است،در مطالعه ی حاضر برای تایین میزان اسید های آمینه، نمونه ها را پس از صاف کردن با صافی مورد نظر،به رقت مورد نظر رسانده و به منظور بهبود رفتار کروماتوگرافی و افزایش قابلیت شناسایی، یک مرحله ی مشتق سازی با اورتوفتال دی آلدهید انجام گرفت، سپس نمونه ها به HPLC متصل به شناساگر اسپکترو فلورومتریک تزریق شدند .
32 % از نمونه های مورد آزمایش در این روش دچار خطا در میزان کنسانتره ی طبیعی و یا سایر تقلب های احتمالی در پروسه ی سا خت بوده اند.پس برای افزودن دقت کنترل بر آبمیوه های صنعتی توسط مراجع ذی صلاح پیشنهاد میشود از روش های دقیق تری جهت تعیین اصالت آبمیوهها ، مانند روش مورد آزمایش استفاده شود تا قدم رو به جلوی دیگری در راه سلامت افراد جامعه برداشته شود . | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی | |
dc.subject | HPLC | |
dc.subject | آب میوه | |
dc.subject | تقلب | |
dc.subject | اسید آمینه | |
dc.subject | کنسانتره | |
dc.title | تعیین مقدار اسیدهای آمینه موجود در آبمیوه ها به منظور کنترل اصالت آنها | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | نعمتی, محبوب | |
dc.identifier.docno | 602980 | |
dc.identifier.callno | 3551 | |
dc.description.discipline | داروسازی | |
dc.description.degree | دکترای عمومی | |