نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorسجادی اسکویی, جعفر
dc.contributor.authorنورالعیونی، احمد
dc.date.accessioned2018-07-16T05:06:56Z
dc.date.available2018-07-16T05:06:56Z
dc.date.issued1391
dc.identifier.urihttp://192.168.127.9:8080/xmlui/handle/123456789/29459
dc.description.abstractعوامل متعددی باندانیترفاسیال فایبرپست و عاج ریشه دندان را تحت ت‌أثیر قرار می دهد. هدف از مطالعه حاضر بررسی اثرpre-heating سمان رزینی بر استحکام باند Push out فایبرپست به عاج قسمتهای مختلف کانال ریشه بود. موارد و روشها: در این مطالعه آزمایشگاهی تعداد 40 دندان پرمولرتک کانال انسانی بعد از قطع تاج، تحت درمان ریشه و آماده سازی فضای پست قرار گرفتند. سپس نمونه ها به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند. در گروه اول از سمان Panavia 2.0 در دمای اتاق و در گروه دوم از همان سمان بصورت Pre-heated در دمای 55-60 درجه سانتی گراد استفاده شد. بعد از سمان کردن فایبر پستها به داخل کانال ریشه، از هر دندان 3 برش پست/عاج (کرونالی، میانی و اپیکالی) با ضخامت 2mm تهیه و میزان استحکام باند Push out آنها توسط Universal testing machine برحسب MPa محاسبه شد. داده ها توسط آزمون تحلیل واریانس دو عامله و تست تعقیبی Tukey در سطح معنی داری =0.05 تحت آنالیز آماری قرار گرفتند. یافته ها: تفاوت میانگین استحکام باند در دو دمای سمان رزینی و همچنین نواحی مختلف ریشه معنی دار بود ولی اثر تعاملی دما و نواحی مختلف ریشه معنی دار نبود. نتیجه گیری: Pre heating سمان رزینی Panavia 2.0 در حد 55-60 درجه سانتی گراد باعث کاهش قابلیت باند فایبرپست با عاج داخل کانال ریشه دندان شد.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده دندانپزشکی
dc.titleاثر دمای قبل از اخلاط سمان رزینی بر استحکام باند Push-out فایبر پست به عاج داخا کانال ریشه
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorعلیزاده اسکویی, پرنیان
dc.identifier.docno602016
dc.identifier.callno1306
dc.description.disciplineدندانپزشکی
dc.description.degreeدکترا


فایلهای درون آیتم

Thumbnail

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم