dc.contributor.advisor | مصلحی فرد, الناز | |
dc.contributor.author | امینی فر، سوران | |
dc.date.accessioned | 2018-07-16T04:59:00Z | |
dc.date.available | 2018-07-16T04:59:00Z | |
dc.date.issued | 1391 | |
dc.identifier.uri | http://192.168.127.9:8080/xmlui/handle/123456789/28544 | |
dc.description.abstract | استفاده از امواج مایکروویو برای ضدعفونی کردن کست های دندانی، نگرانی هایی را در مورد کاهش استحکام آنها ایجاد کرده است. هدف: ارزیابی تاثیر تابش مایکروویو با سطح انرژی 600 وات به مدت 3 دقیقه بر استحکام فشاری و کششی استون دندانی نوع 3و4. مواد وروشها: 80 مدل استون بطور مساوی از دونوع 3و4 آماده گردید تا تاثیر تابش و عدم تابش امواج مایکروویو با سطح انرژی 600 وات در زمان 3 دقیقه بر استحکام فشاری و کششی آنها بررسی شود. برای هر نوع استون در هر گروه مطالعه، 10 نمونه در نظر گرفته شد. در هنگام اندازه گیری استحکام، نیروی load cell دستگاه معادل Kg 10 و سرعت cross head برابر cm/Min 0.5 تنظیم گردید. داده های به دست آمده از مطالعه به وسیله روش آماردی t-test آنالیز شد((p<0.01) . نتایج: تحلیل آماری داده های بدست آمده نشان داد تابش امواج مایکروویو بصورت معنی داری باعث افزایش استحکام کششی و عدم تغییر استحکام فشاری نمونه های هر دو نوع استون می شود. نتیجه گیری کلی: ضد عفونی به کمک امواج مایکروویو با سطح انرژی 600 وات به مدت سه دقیقه علاوه بر عدم تضعیف استون های دندانی تاحدی باعث تقویت آن نیز می گردد. | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده دندانپزشکی | |
dc.title | بررسی تاثیر دفعات متعدد استفاده از روش ضدعفونی با مایکروویو بر استحکام فشاری و کششی کست های دندانی تهیه شده از استون دندانی نوع 3 و 4 | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | رباطی انارکی, محمود | |
dc.identifier.docno | 602070 | |
dc.identifier.callno | 82* | |
dc.description.discipline | پروتز | |
dc.description.degree | دکترای تخصصی | |