Show simple item record

dc.contributor.advisorمصلحی فرد, الناز
dc.contributor.authorامینی فر، سوران
dc.date.accessioned2018-07-16T04:59:00Z
dc.date.available2018-07-16T04:59:00Z
dc.date.issued1391
dc.identifier.urihttp://192.168.127.9:8080/xmlui/handle/123456789/28544
dc.description.abstractاستفاده از امواج مایکروویو برای ضدعفونی کردن کست های دندانی، نگرانی هایی را در مورد کاهش استحکام آنها ایجاد کرده است. هدف: ارزیابی تاثیر تابش مایکروویو با سطح انرژی 600 وات به مدت 3 دقیقه بر استحکام فشاری و کششی استون دندانی نوع 3و4. مواد وروشها: 80 مدل استون بطور مساوی از دونوع 3و4 آماده گردید تا تاثیر تابش و عدم تابش امواج مایکروویو با سطح انرژی 600 وات در زمان 3 دقیقه بر استحکام فشاری و کششی آنها بررسی شود. برای هر نوع استون در هر گروه مطالعه، 10 نمونه در نظر گرفته شد. در هنگام اندازه گیری استحکام، نیروی load cell دستگاه معادل Kg 10 و سرعت cross head برابر cm/Min 0.5 تنظیم گردید. داده های به دست آمده از مطالعه به وسیله روش آماردی t-test آنالیز شد((p<0.01) . نتایج: تحلیل آماری داده های بدست آمده نشان داد تابش امواج مایکروویو بصورت معنی داری باعث افزایش استحکام کششی و عدم تغییر استحکام فشاری نمونه های هر دو نوع استون می شود. نتیجه گیری کلی: ضد عفونی به کمک امواج مایکروویو با سطح انرژی 600 وات به مدت سه دقیقه علاوه بر عدم تضعیف استون های دندانی تاحدی باعث تقویت آن نیز می گردد.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده دندانپزشکی
dc.titleبررسی تاثیر دفعات متعدد استفاده از روش ضدعفونی با مایکروویو بر استحکام فشاری و کششی کست های دندانی تهیه شده از استون دندانی نوع 3 و 4
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorرباطی انارکی, محمود
dc.identifier.docno602070
dc.identifier.callno82*
dc.description.disciplineپروتز
dc.description.degreeدکترای تخصصی


Files in this item

Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record