نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorسوادی اسکویی, سیاوش
dc.contributor.authorشریفیان، میلاد
dc.date.accessioned2018-07-16T04:58:00Z
dc.date.available2018-07-16T04:58:00Z
dc.date.issued1393
dc.identifier.urihttp://192.168.127.9:8080/xmlui/handle/123456789/28363
dc.description.abstractهدف از این مطالعه بررسی درجه پلیمریزاسیون و خمش کاسپی ناشی از انقباض پلیمریزاسیون رزین کامپوزیت نوری در دماهای 4، 25 و 54 درجه سانتی گراد بود. مواد و روش ها: برای اندازه گیری درجه پلیمریزاسیون، 15 نمونه کامپوزیتی در داخل قالب های پلاستیکی قرار گرفت و به سه گروه با دماهای 4، 25 و 54 درجه سانتی گراد تقسیم شدند. نمونه ها پس از رسیدن به دماهای مورد نظر به مدت 40 ثانیه توسط پرتو لایت کیور دستگاه LED کیور شدند. سپس به حالت پودر درآمده و توسط دستگاه FTIR مورد بررسی قرار گرفتند. داده ها مورد آزمون ناپارامتری فریدمن قرار گرفتند (05/0>P). به منظور اندازه گیری خمش کاسپی 45 دندان Ivorine پرمولار بالا انتخاب شد و به 3 گروه بر اساس دماهای 4، 25 و 54 درجه سانتی گراد تقسیم شدند. نمونه ها پس از رسیدن به دماهای مورد نظر به مدت 40 ثانیه توسط دستگاه لایت کیور LED کیور شدند. خمش کاسپی توسط دستگاه stereo microscope برای هر نمونه تعیین شد و داده ها توسط آزمون One-way ANOVA آنالیز شدند (05/0>P). یافته ها: بین درجه پلیمریزاسیون نمونه های کامپوزیتی در دماهای 4، 25و54 درجه سانتی گراد تفاوت اساسی معنی دار وجود ندارد (16/0=P). همچنین بین دماهای مختلف از لحاظ میزان خمش کاسپی تفاوت قابل ملاحظه ای وجود ندارد (51/0=P). نتیجه گیری: در این مطالعه تفاوت قابل ملاحظه ای در درجه پلیمریزاسیون و خمش کاسپی ناشی از انقباض پلیمریزاسیون رزین کامپوزیت بین دماهای 4، 25 و 54 درجه سانتی گراد دیده نشد.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده دندانپزشکی
dc.titleدرجه پلیمریزاسیون و خمش کاسپی ناشی از انقباض پلیمریزاسیون رزین کامپوزیت در دماهای 4، 25، و 54 درجه سانتیگراد
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorبهاری, محمود
dc.identifier.docno602259
dc.identifier.callno1544
dc.description.degreeدکترا


فایلهای درون آیتم

Thumbnail

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم