نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorزند, وحید
dc.contributor.authorموسوی زاده، صبا
dc.date.accessioned2018-07-16T04:55:08Z
dc.date.available2018-07-16T04:55:08Z
dc.date.issued1395/5/17
dc.identifier.urihttp://192.168.127.9:8080/xmlui/handle/123456789/27949
dc.description.abstractهدف از این مطالعه مقایسه استحکام باند push_out دو سمان MTA(Angelus, Londrina, Pr, Brazil) و (BiouniqueDent,Tehran,Iran)CEMدرسه نسبت مایع به پودر متفاوت می باشد.مواد و روش: تعداد 120 دندان مولر اول و دوم به 6 گروه 20 تایی تقسیم شده و پس از ایجاد پرفوراسیون در دندان ها، پرفوراسیون های 3گروه از دندان ها با نسب های مایع به پودر 4/1، 3/1 و 2/1 از سمان MTA و پرفوراسیون سه گروه دیگر با همان نسبت ها و توسط سمان CEMترمیم شدند. سپس تست استحکام باندی توسط دستگاه Push_outیونیورسال برای تمامی گروه ها انجام شد و در نهایت بیشترین نیروی اعمال شده به ماده قبل از dislodgment توسط دستگاه یونیورسال بر حسب نیوتن ثبت گردید.یافته ها: در ماده MTA با P-Value<0.05میان نسبت های 2/1و 3/1 تفاوت معنا داری مشاهده نشد و نسبت 4/1 بالاترین استحکام باندی را دارا بود. در ماده CEM نیز با P-Value<0.05میان نسبت های 3/1 و 4/1 تفاوت معنی داری مشاهده نشد و غلظت 2/1 بالاترین استحکام باندی را به خود اختصاص داد. در مقایسه استحکام باندی دو ماده MTA و CEM در نسبت های مختلف نیز نتایج نشان دادند که تنها در نسبت 4/1 دو ماده استحکام باندی به صورت معنی دار اختلاف دارد و در نسبت های 2/1 و 3/1 هیچ اختلاف معنی دار آماری از لحاظ استحکام باندی مشاهد نشد.نتیجه گیری: نسبت متفاوت مایع به پودر بر روی استحکام باند push_out دو سمان MTA و CEM یقینا تاثیر گذار است.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده دندانپزشکی
dc.titleتاثیر نسبت مایع به پودر بر روی استحکام باند push_out ،MTA(Mineral TrioxideAggregate) و CEM(Calcium Enriched Mixture) در پرفوراسیونهای ناحیه فورکیشن دندانهای دائمی
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorفروغ ریحانی, محمد
dc.identifier.docno602613
dc.identifier.callno1584
dc.description.disciplineدندانپزشكی
dc.description.degreeدكترای عمومی


فایلهای درون آیتم

Thumbnail

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم