نمایش پرونده ساده آیتم

dc.date.accessioned2018-07-15T07:07:05Z
dc.date.available2018-07-15T07:07:05Z
dc.date.issued1386
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/27470
dc.description.abstractچربیهائیکه روزانه به صورت کلسترول وتریگلیسیرید به بدن میرسند و درآن جمع می شونداغلب موجب چاقی بخصوص چاقی شکمی می شوند و چاقی شکمی یکی ازعلل بروزبیماریهای قلبی عروقی و عروقیمغزی میباشد.افزایش سطح چربیهاوعدم کنترل آنهابوسیله تغذیه ودارو ودرمان بموقع بااینکه زنگ خطر را برای همه به صدا در می آورد ولی عمدتاباعث مرگ هزاران بیمار هموزیگوت و هترزیگوت میگرددبخصوص اگر بیماری دیابت را هم به این تابلو اضافه کنیم در بیماران دیابتی نوع دوم افزایش LDL کلسترول وکاهش HDL کلسترول را به وضوح می بینیم و با توجه به اینکه دیابت هم همیشه مسئله بیماری راپیچیدهتر میکند در این پژوهش برآنیم که ببینیم آیا با کنترل دیابت در بیماران دیابتی و یا حداقل به تاخیر انداختن سیر پیشرفت آن و جلوگیری از آنژیوپاتی و رتینوپاتی دیابتی چه تاخیری در افزایش سطح چربیها حاصل می شود آیا افزایش سطوح چربیهاخود باعث تشدید دیابت نوع دوم می شود و یا در بروز زودرس آن دخیل است بخصوص در افراد سالمی که HDL پایین دارند. این مساله می تواند یک ریسک فاکتور تلقی شود در این پژوهش ما با اندازه گیری LDL و HDL کلسترول در یک درصد بیمار دیابتی نوع دوم ومقایسه آن با افراد سالم داوطلب به روشهای اندازهگیری باپیشرفتهترین و مدرنترین کیتهای استاندارد آزمایشگاهی روز امیدواریم جوابی برای سوالات خود بیابیم. پژوهشی است مختصراما پر مشغله امید است تاحدی روشنی بخش چشم صاحبنظران باشد و در نظرآنان مقبول افتد
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی
dc.titleتعیین مقدار HDL ,LDL کلسترول در بیماران دیابتی نوع دوم و مقایسه آن با صد نفرافراد سالم
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorابراهیم زاده, محمدابراهیم
dc.identifier.docno602227
dc.identifier.callno3017
dc.description.degreeپایاننامه دکتری


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم