نمایش پرونده ساده آیتم

dc.date.accessioned2018-07-15T07:06:53Z
dc.date.available2018-07-15T07:06:53Z
dc.date.issued1364
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/27420
dc.description.abstractبررسی مطالب درج شده در بانکهای اطلاعاتی مختلف نظیر IPA, Medline, C.A نشان داد که ترکیبات شیمیایی Bellevalia longistyla (mscz) Grosshs یا تمشکین گل درشت مطالعه نشده است لذا به منظور بررسی ترکیبات شیمیایی پیاز تمشکین گل درشت تحقیقات روی پیازهای پائیزه شروع شد. آزمایشاتی که در اولین قدم روی این پیاز صورت گرفت، تست حضور یا عدم حضور ترکیبات شیمیایی مختلف در آن بود. که با استفاده از شناساگرهای شیمیایی حضور ترکیبات آلکالوئیدی، فلاونوئیدی و ... به اثبات رسید. به منظور بررسی این ترکیبات ابتدا پیازها را آسیاب نموده و سپس با استفاده از حلال اتر دو پترول اقدام به استخراج ترکیبات لیپوئیدی گردید. عصاره حاصل به روش کروماتوگرافی ستونی بر روی سیلیکاژل و TLC پره پاراتیو مورد جداسازی و خالص سازی قرار گرفت. یکی از فراکسیونهای حاصل از پلیت پره پاراتیو توسط طیف سنجی NMR,UV مورد بررسی قرار گرفت. سپس با توجه به اینکه تست های تشخیصی حضور ترکیبات آلکالوئیدی و فلاونوئیدی را در پیاز تمشکین گل درشت به اثبات رسانده بود نسبت به استخراج این مواد از تفاله باقیمانده از مرحله قبل به کمک کلروفرم اقدام گردید عصاره کلروفرمی حاصل به کمک کروماتوگرافی بر روی سیلیکاژل و سپس TLC پره پاراتیو مورد جداسازی و خالص سازی قرار گرفت و یک ترکیب موجود در این عصاره توسط طیف سنجی 13C, 1HNMR, UV مورد شناسایی قرار گرفت.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی
dc.titleبررسی ترکیبات شیمیایی گیاه Bellevalia Iongistyla (Miscz) Grossh
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorناظمیه, حسین
dc.identifier.docno602177
dc.identifier.callno3006
dc.description.degreeپایاننامه دکتری


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم