Show simple item record

dc.date.accessioned2018-07-15T07:06:40Z
dc.date.available2018-07-15T07:06:40Z
dc.date.issued1379
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/27359
dc.description.abstractبا توجه به شیوع بیماری دیابت در دنیا واهمیت پیشگیری از عوارض و آسیب آن، ارتباط قند دو ساعته با تری گلیسریدهای سرم را مورد مطالعه قرار دادیم. در این بررسی قند دو ساعته و تری گلیسریدهای سرم 100 بیمار مبتلا به دیابت تیپ I و II با قند دو ساعته و تری گلیسریدهای سرم 100 نفر از افراد سالم مورد مقایسه قرار گرفتند. 34 نفر از بیماران ما دیابت تیپ I را داشتند و 66 نفر مبتلا به دیابت تیپ II بودند. پارامترهای قند و تریگلیسرید به روشهای آنزیمی استاندارد اندازهگیری شد ودر مقایسه با گروه کنترل اختلاف معنیداری را بین قند دو ساعته و تریگلیسریدهای سرم با 004 =Pvalue نشان داد. به عبارت دیگر یک رابطه مستقیم بین قند دو ساعته و تری گلیسریدهای سرم بدست آوردیم. همچنین در ارتباط با سن و جنس نیز تغییراتی در قند دو ساعته و تری گلسیرید مشاهده میشود. علاوه بر آزمایشهای فوق، کلسترول سرم این بیماران دیابتی نیز اندازهگیری گردید که اختلاف معنی داری با گروه کنترل با0014 =Pvalue نشان داد. چنین استنتاج میشود که سطح تری گلیسرید سرم ارتباط مستقیم با مقدار گلوکز دو ساعته خون داشته و با کنترل دیابت میتوان سطح تریگلسیرید سرم را پایین آورد.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی
dc.titleارتباط قنددو ساعته با تری گلیسریدهای سرم در افراد دیابتی تیپ IوII
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorرهبانی, محمد
dc.identifier.docno602114
dc.identifier.callno2905
dc.description.degreeپایاننامه دکتری


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record