نمایش پرونده ساده آیتم

dc.date.accessioned2018-07-13T13:12:01Z
dc.date.available2018-07-13T13:12:01Z
dc.date.issued1378
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/23313
dc.description.abstractنظر به اهمیت تغذیه صحیح در سلامتی انسان و نقش آن درایجاد وگسترش یا جلوگیری از پوسیدگی دندان ،این مطالعه جهت ارزیابی این فاکتور مهم در محصلین دوره راهنمایی مدارس تبریز در سال تحصیلی137778 انجام شد.بدین منظور مطالعه روی یکصدوبیست نفراز جمعیت دانشآموزان با روش نمونه گیری احتمالی انجام گردید.روش جمع آوری اطلاعات،پر کردن پرسش نامه به همراه مصاحبه بود.سپس دانشآموزان مورد نظر جهت کنترل شاخص پوسیدگی(DMFT)معاینه شدند. دادهها پس از پردازش در فایل نرم افزاری مورد تجزیه وتحلیل قرار گرفتند.نتایج بهدست آمده حاکی ازارتباط مستقیم تعداد دفعات مصرف کربوهیدراتها،تعداددفعات وزمان مصرف تنقلاتو ارتباط معکوس مصرف فلوراید،بهداشت دهان و دندان باشاخص پوسیدگی است.پارهای از متغیر های مورد بررسی در جنس دختروپسرتفاوت معنی داری داشتند.در نهایت در بررسی فوق به این نتیجه رسیدیم که فاکتورهای مذکور در جامعه ماباDMFTارتباط دارندکه این نتیجه در راستای نتایج بدستآمده از تحقیقات مشابه قبلی استگز چه برای نشان دادن این ارتباط به مطالعات زیادی نیاز داریم که امیدوارم توسط سایرین مورد مطالعه بیشتری فرار بگیردو نکات بیشتری مورد بررسی قرارگیرد.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی
dc.titleارتباط تغذیه و رژیم غذایی روزانه با پوسیدگی دندانها
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorشجاع الساداتی, خسرو
dc.identifier.docno600090
dc.identifier.callno2818
dc.description.degreeپایاننامه دکتری


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم