Show simple item record

dc.date.accessioned2018-07-13T13:11:59Z
dc.date.available2018-07-13T13:11:59Z
dc.date.issued1391
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/23306
dc.description.abstractدر این تحقیق سعی شده است تا با استفاده از فرم جوشان، رانیتیدین را به صورت شکل مطبوع به بیمار عرضه نمود. فرایند جوشش در این فرمولاسیون از واکنش دو اسید آلی و یک قلیا حاصل می شود که نتیجه آن ایجاد گار دی اکسید کربن است. برای تهیه فرم جوشان از دیاگرام ترنز استفاده گردید که در نهایت مخلوطهای سه تایی از لحاظ طعم، زلالیت و PH مورد بررسی قرار گرفتند و مخلوطهای ایده ال برگزیده شدند. روش گرانولاسیون بکار رفته دو نوع بود، اولی روش فیوژن و دومی روش استفاده از حلال آلی. گرانولهای حاصله از هر دو نوع گرانولاسیون مورد بررسی و مقایسه قرار گرفتند که مشخص گردید که گرانولهای حاصله از روش اول مقرون به صرفه بود و گرانولهای روش دوم کیفیت خوبی داشت. مشکل اساسی در این راه طعم تلخ رانیتیدین هیدروکلراید بود که با استفاده از سدیم ساخارین و مواد دیگر بعنوان شیرین کننده و طعم دهنده مرتفع گردید.
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده داروسازی
dc.titleفرمولاسیون رانیتیدین جوشان
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorزرین تن, محمدحسین
dc.identifier.docno600083
dc.identifier.callno2803
dc.description.degreeپایاننامه دکتری


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record