dc.description.abstract | The aim of this research is to investigate nutritional pattern of rural students in Tabriz. The study population involves Tabriz rural students. The research is cross sectional and descriptive and 4 male and 4 female guidance schools by 15 students were selected randomly that involves 15*1=120 students. They were studied by student nutritional pattern and food frequency questionnaires. the score 5 was obtained from dairy group and the score of vegetables consumption was 4/2, that is in the normal range. In bread group the level of daily serving is 9-11, that is 8.99 in these students in normal range. In meat, egg, grain and seeds the level of daily serving is 7-8 and it was 17 in these students.,
در این مطالعه به بررسی الگوی تغذیه و نقش آن در سلامت دانش آموزان روستایی تبریز پرداخته شده است.جامعه پژوهش مورد نظر را دانش آموزان روستایی تبریز تشکیل می دهند. این پژوهش به روش توصیفی- مقطعی می باشد. چهار مدرسه راهنمایی پسرانه و چهار مدرسه راهنمایی دخترانه و از هر مدرسه 15 دانش آموز به صورت تصادفی منظم انتخاب شدند که جمعا 120 نفر بودند. این افراد از طریق پرسشنامه بررسی الگوی غذایی مورد مطالعه قرار گرفتند و داده ها از طریق نرم افزار کامپیوتری spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.از گروه شیر و فرآورده های آن، سهم مصرفی در این دانش آموزان 5 و از گروه سبزیجات 2/4 بوده است که در محدوده نرمال قرار دارد.از گروه نان وغلات، سهم روزانه موردنیاز 11-9 می باشد که در دانش آموزان مورد مطالعه، 99/8 بوده است و در محدوده نرمال قرار دارد. از گروه گوشتها، تخم مرغ وحبوبات، سهم توصیه شده 8-7 است که در این دانش آموزان 17 بوده است. | |