Show simple item record

dc.contributor.advisorسیاح ملی, رحیم
dc.date.accessioned2018-07-13T09:46:26Z
dc.date.available2018-07-13T09:46:26Z
dc.date.issued1387
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/19891
dc.description.abstractهدف از این مطالعه، بررسی تاثیر آرژینین رژیم غذایی بر فرایند تشکیل بافت اسکار در زخمهای پوستی در موش صحرایی نر می باشد. نمونه مورد مطالعه شامل موش صحرایی نر با وزن گرم بود. رت ها به گروه تقسیم شدند:75گروه کنترل که از غذای فشرده روت200250یه شد. (=.(N در این گر4ه بلافاصله پس از ایجاد زخم1رژیم غذایی آماده و کم آرژینین آغاز شده و تا یک هفته ادامه یافت (=.15 ا2ن گروه از سه روز قبل از ایجاد زخم رژیم غذایی آماده و کم آرژینین آغاز شده و تا یک هفته پس از آن ادامه یافت (=.(N در نهایت گروه چهارم که رت م15کل ا3 دو گروه پانزده تایی بود که یکی از آنها با رژیم غذایی آماده و کم آرژینین به مدت هفته و دیگری به مدت روز تغذیه شد. در روزهای و و و از محل زخم15ی پو4تی بیوپسی تهیه شد. نمونه ها برای میک30سکوپ نوری با رنگ آمیزی H&E و Trichrome Mansson جهت بررسی الیاف کلاژن و الاستین و سلولهای ارتشاحی استفاده شد. طی روزهای تا هر رو1ه و در روز اندازه گیری از طول10 عرض زخم با کولیس دیجیتالی به عم1 آم4. د14روز60فتم گروه سوم که رژیم کم آرژینین داشت در مقایسه با گروه یک که آرژینین دریافت می کردند (=(p و گروه دوم که قبل از شروع زخم آرژینین دریافت می کرد (=(p با سرعت بالاتری کاهش سطح زخم پیدا کرد و از نظر آماری این اختلاف معنی دار بود p) کمتر از )
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی
dc.titleتاثیر کاهش آرژینین رژیم غذایی برتشکیل بافت اسکار در زخم های پوستی در موش صحرایی نر
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorنادرپور, مسعود
dc.contributor.supervisorسلیمانی راد, جعفر
dc.identifier.docno606010
dc.identifier.callno6010
dc.description.degreeدکترای تخصصی ENT


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record