بررسی میزان بروز تومورهای ترفوبلاستیک حاملگی در افراد مصرف کننده کنتراسپتیو خوراکی
dc.date.accessioned | 2018-07-13T09:28:10Z | |
dc.date.available | 2018-07-13T09:28:10Z | |
dc.date.issued | 1386 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/19650 | |
dc.description.abstract | هدف ازاین مطالعه بررسی ارتباط بین استفاده از کنتراسپشن خوراکی (OCP) و بروز بیماریهای تروفوبلاستیک حاملگی است.در یک مطالعه مورد شاهدی توصیفی تحلیلی که برای بررسی ارتباط بین مصرف کنتراسپشن خوراکی (OCP) و ابتلا به بیماریهای تروفوبلاستیک حاملگی در بیمارستانهای الزهراء و طالقانی در طی سالهای انجام گرفت، بیمار مبتلا به بیماریهای تروفوبلاستیک حاملگی براساس گزارش سونوگرافی با زن باردار با حاملگی نرمال مورد بررسی قرار 8586ند و اطلاعات لازم ا100ریق مصاحبه با بیماران بدست آمد.میانگین سنی بیماران + سال و میانگین سنی افراد گروه کنترل + سال ب200تفاوت معنی داری بین میانگین سنی بیماران دو گروه مورد مطالعه وجود نداشت (=.(Pمیانگین مدت استفاده از کنتراسپشن خوراکی (OCP) در بیماران مورد مطالعه + ماه و میانگی710دت 2658اده از کنتراسپشن خوراکی (OCP) در افراد گروه کنترل629 2861ه بود.تفاوت معنی داری بین میانگین مدت استفاده از کنتراسپشن خوراکی (OCP) در بین دو گروه وجود نداشت (=.(P نفر از 0110ران مبتلا به بیماریهای تروفوبلاستیک حاملگی و نفر از افراد گروه کنترل کنتراسپشن خوراکی (OCP) مصرف می 2906د.ت4928 معنی دار بین مصرف کنتراسپشن خوراکی (OCP) در بین دو گروه مورد مطالعه وجود نداشت (=.( P رابطه معنی 2955مست4269 بین مدت استفاه از کنتراسپشن خوراکی (OCP) با فاصله بین قطع کنتراسپشن و شروع حاملگی در بین بیماران مبتلا به بیماریهای تروفوبلاستیک حاملگی وجو داشت 0209=(P | |
dc.language.iso | فارسی | |
dc.publisher | دانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی | |
dc.title | بررسی میزان بروز تومورهای ترفوبلاستیک حاملگی در افراد مصرف کننده کنتراسپتیو خوراکی | |
dc.type | پایان نامه | |
dc.contributor.supervisor | عباسعلیزاده, فاطمه | |
dc.identifier.docno | 605769 | |
dc.identifier.callno | 5769 | |
dc.description.degree | دکترای پزشکی عمومی |
Files in this item
Files | Size | Format | View |
---|---|---|---|
There are no files associated with this item. |