نمایش پرونده ساده آیتم

dc.date.accessioned2018-07-13T09:14:49Z
dc.date.available2018-07-13T09:14:49Z
dc.date.issued1380
dc.identifier.urihttp://dspace.tbzmed.ac.ir:8080/xmlui/handle/123456789/18356
dc.description.abstractهدف از این مطالعه بررسی نقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید می باشد به این منظور بیمارRA به طور تصادفی انتخاب شدند اکثریت بیماران 180رده سنی سال قرار داشتند و نسبت ابتلا زنان به مردان به بود گروه لبنیات اثرات بار4060ر علایم مفصلی نداشتند اما در بین آنها ماست ، کشک و پنیر به تر10ب شیوع1توانستند باعث تشدید علایم شوند آرد و غلات اثرات بارزی نداشتند اما در بین آنها برنج توانست علایم را تشدید نماید حبوبات اثرات بارزی نداشتند، به جز سویا که علایم را تخفیف داد مربا و عسل اثرات کاملا معنی داری در کاهش علایم داشتند آب لیمو ، ترشی جات و خیارشور علایم را تشدید نمودند اما آب غوره علایم را کاهش داد
dc.language.isoفارسی
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی تبریز، دانشکده پزشکی
dc.titleنقش رژیم غذایی در علایم مفصلی بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید ( گروه لبنیات، غلات، حبوبات، شیرینی جات و ترشی جات )
dc.typeپایان نامه
dc.contributor.supervisorبرزگر جلالی, شهریار
dc.identifier.docno604473
dc.identifier.callno4473
dc.description.degreeدکترای پزشکی


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم