نمایش پرونده ساده آیتم

dc.contributor.advisorAli Taghavi Zonouz
dc.date.accessioned2018-07-13T08:21:30Z
dc.date.available2018-07-13T08:21:30Z
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/17407
dc.description.abstract[no abstract]
dc.language.isoEnglish
dc.titleComparison the effect of the conventional pasteurized and Lactobacillus Acidophilusfortified pasteurized yogurt on Candida Albicans in vitro
dc.contributor.supervisorHoman Ebrahimi
dc.contributor.supervisorMohammad Hossein Soroush Barhaghi
dc.identifier.docno501640
dc.identifier.callno1140
dc.contributor.collegedentistry
dc.description.degreeDDS


فایلهای درون آیتم

فایلهاسایزفرمتنمایش

هیچ فایل مرتبطی وجود ندارد

این آیتم در مجموعه های زیر مشاهده می شود

نمایش پرونده ساده آیتم